Πολιτικές Domus Mare

Ώρα Άφιξης – Ώρα Αναχώρησης

Η Ώρα Άφιξης στο κατάλυμά μας είναι 12:00 μ.μ. και η Ώρα Αναχώρησης είναι 11:00 π.μ., για την οποία θα ενημερωθείτε κατά την ώρα της κράτησης.

Αλλαγές Κράτησης

Για να αλλάξει τις ημέρες της διαμονής του, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με την Domus Mare.
Σε περίπτωση που ο πελάτης, μετά την άφιξη του στον ξενώνα, επιθυμεί να περιορίσει τη διάρκεια της διαμονής του, επιβαρύνεται με το 50% τις συνολικής χρέωσης των διανυκτερεύσεων που ακυρώνει.
Εάν επιθυμεί ο πελάτης να μειώσει τον αριθμό των διανυκτερεύσεων ή τον αριθμό δωματίων από 20 έως 10 ημέρες πριν την άφιξή του, τότε θα υπάρξει η επιπλέον χρέωση του 50% των μειωμένων διανυκτερεύσεων.
Εάν επιθυμεί ο πελάτης να μειώσει τον αριθμό των διανυκτερεύσεων ή τον αριθμό δωματίων από 10 ημέρες πριν την άφιξή του έως και την ημέρα της άφιξής του, τότε θα υπάρξει η επιπλέον χρέωση του 100% των μειωμένων διανυκτερεύσεων.

Ακύρωση Κράτησης

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την κράτησή του, πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με την Domus Mare.
Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτησή του οποιαδήποτε στιγμή, με χρέωση όμως του ανάλογου κόστους ακύρωσης της κράτησης. Πιο συγκεκριμένα:
Για ακυρώσεις τουλάχιστον 20 ημέρες πριν την άφιξη δεν θα υπάρξει χρέωση ακυρωτικών.
Για ακυρώσεις από 19 μέχρι 1 ημέρες πριν την άφιξη θα υπάρξει χρέωση ακυρωτικών που αντιστοιχεί στο 50% του ποσού της συνολικής κράτησης.
Σε περίπτωση μη εμφάνισης θα υπάρξει χρέωση ακυρωτικών που αντιστοιχεί στο 100% του ποσού της συνολικής κράτησης.

Χρεώσεις Παρατεταμένης Αναχώρησης

Η παράταση διαμονής (σύμφωνα με την διαθεσιμότητα του καταλύματος) έως τις 18:00 (6:00 μ.μ.) χρεώνεται με το 50% της τιμής της διανυκτέρευσης για το συγκεκριμένο δωμάτιο για εκείνη την περίοδο. Η παράταση διαμονής μετά τις 18:00 (6:00 μ.μ.) χρεώνεται με το 100% της τιμής της διανυκτέρευσης για το συγκεκριμένο δωμάτιο για εκείνη την περίοδο. Εάν, όμως, το δωμάτιο έχει κρατηθεί και από άλλο πελάτη, ο ξενοδόχος έχει το δικαίωμα να απομακρύνει τα προσωπικά πράγματα ενός φιλοξενούμενου.

Κατοικίδια Ζώα

Το κατάλυμά μας είναι φιλικό προς τα κατοικίδια ζώα. Σε περίπτωση που θα ταξιδέψετε με συνοδεία κατοικίδιων ζώων, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε έγκαιρα.

Ελάχιστη Περίοδος Διανυκτέρευσης

Κατά την διάρκεια υψηλής περιόδου δύναται να εφαρμοστεί ο όρος «Ελάχιστη Διάρκεια Διαμονής» σύμφωνα με την κρίση της διοίκησης του καταλύματος, και για την οποία θα ενημερωθείτε κατά την διάρκεια της κράτησης.

Επιβεβαίωση της κράτησης

Για την επιβεβαίωση της κράτησης απαιτείται η προκαταβολή του 50% της διαμονής.

Πολιτική για καπνίζοντες

Το κάπνισμα απαγορεύεται στα δωμάτια. Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης των μπαλκονιών κάθε διαμερίσματος, καθώς και ο κοινόχρηστος χώρος της αυλής του καταλύματος.

Πολιτική χρήσης κουζίνας εντός των δωματίων

• Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για την ορθή χρήση της κουζίνας στα δωμάτια.
• Το δωμάτιο θα πρέπει να αερίζεται κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας κάθε τύπου μαγειρέματος (παύση κλιματισμού και άνοιγμα παραθύρων, καθώς και χρήση απορροφητήρα)
• Εάν δεν υπάρχει πρόθεση χρήσης της κουζίνας και προτιμάτε να μην υπάρχουν αιχμηρά αντικείμενα στο δωμάτιο, ενημερώστε μας και θα χαρούμε να τα αφαιρέσουμε από το δωμάτιο. Η Domus Mare δεν θα φέρει καμία ευθύνη για ατυχήματα που ενδεχομένως προκληθούν από τη μη-εξουσιοδοτημένη χρήση συσκευών κουζίνας και ειδών/αξεσουάρ κουζίνας από ανηλίκους.

Πολιτική για τα παιδιά

• Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς/ κηδεμόνες ανά πάσα στιγμή κατά τη διαμονή τους στο κατάλυμα.
• Οι γονείς/κηδεμόνες είναι υπεύθυνοι για τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων και ηλεκτρικών συσκευών στην κουζίνα. Θα χαρούμε να αφαιρέσουμε αιχμηρά αντικείμενα από το δωμάτιο και να αποκλείσουμε τη χρήση των συσκευών για την αποφυγή ατυχημάτων.
• Η Domus Mare δεν θα φέρει καμία ευθύνη για ατυχήματα που οφείλονται στη μη εξουσιοδοτημένη χρήση συσκευών και ειδών κουζίνας από ανηλίκους.

Ελάχιστες Απαιτήσεις Ηλικίας

Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να είναι 18 ετών ή μεγαλύτεροι για να επιβεβαιώσουν τα δωμάτια στη Domus Mare. Έγκυρη ταυτότητα η διαβατήριο πρέπει να παρουσιάζεται κατά τη στιγμή του check-in για επαλήθευση ηλικίας.

Πολιτική πληρωμής

• Μετρητά (κατά την άφιξη)
• Μεταφορά/Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
• Εξόφληση του υπολοίπου των κρατήσεων γίνεται κατά την άφιξη (check-in)


Σημειώστε ότι η Domus Mare διατηρεί το δικαίωμα να κάνει προσθήκες και να τροποποιεί τις τρέχουσες πολιτικές ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Για να ενημερωθείτε σχετικά με την τρέχουσα πολιτική επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.domusmare.gr/el/domus-mare-policies
Τελευταία Επεξεργασία στις 03-06-2020